Osnovni meni

Kontakt

PE Slovenj Gradec
Janez in Zdenka Pečnik
T: 02 883 80 63
M: 040 95 00 95
zlatarstvo.pecnik@amis.net

Tudi na Facebook-u

Facebook Image

Spletna trgovina

Zlatarstvo in graverstvo Pečnik, Powered by Infomedia d.o.o.; Infomedia templates by InfoWeb spletne strani
Zlatarstvo in graverstvo Pečnik
Nudimo vam širok izbor zlatega in srebrnega nakita z vgrajenimi dragimi, poldragimi ali sintetičnimi kamni, izdelamo poročne prstane po vaših merah, katere lahko izberete med več kot 100 že pripravljenimi vzorci ali pa po vaši zamisli. .Predelamo vam tudi vaš stari nakit v novejšo, sodobnejšo obliko.

Če ste poklonili naš izdelek in ste zgrešili okus obdarovanca se lahko izdelek tudi zamenja za drugega. Če pa niste prepričani kaj kupiti, lahko kupite tudi darilne bone v želeni vrednosti in si potem obdarovanec izbere sam.

Torej obiščite nas in se prepričajte sami, radi vam bomo pomagali izbrati darilo za vaše najdražje in vam svetovali, da bo nakup pravilen.

Mojster Janez Pečnik

Srednjo zlatarsko šolo sem končal v Celju leta 1976. Praktični del izobraževanja sem opravljal v najstarejši zlatarski delavnici v Celju pri mojstru, ki je prihajal iz nekdanje Zlatarne Celje. Učna doba je potekala po starem sistemu vajeništva pod budnim očesom mojstra in zlatarja pomočnika.
Po opravljenem strokovnem izpitu sem si delovne izkušnje še naslednjih pet let nabiral v tej delavnici kot pomočnik zlatar.
Leta 1983 sem pričel samostojno pot kot obrtnik na Glavnem trgu 12 v Slovenj gradcu, kjer kot družinsko podjetje delujemo še danes.

Izložba Zlatarstvo Pečnik

Izložba Zlatarstvo Pečnik

Izložba Zlatarstvo Pečnik

Izložba Zlatarstvo Pečnik


 

Ankete

Kateri nakit največ uporabljate?